Tablouri de craciun

Tare mult mi-a placut cum au fost transformate niste rame banale in decoratiuni vesele si unice. Le putem pastra pentru noi sau putem sa le facem cadou prietenilor.

sursa imagine

Avem nevoie de o rama cu adancime, tip cutie, pe care o putem gasi in magazine ca Ikea sau Pepco, fara de care nu putem realiza acest proiect. In interiorul ei putem pune clopotei sau globuri colorate cu diametru mic.

sursa imagine

Geamul ramei poate fi ornat cu autocolante pentru ferestre, iar pe spatele tabloului nostru lipim o bucata de hartie de ambalaj taiata la dimensiunea ramei. Important este sa nu umplem rama cu clopotei sau globulete ca sa se poate vedea si fundalul, adica hartia pe care o alegem fie intr-o culoare contrastanta fie cu un model de iarna.

Daca ne simtim mai creativi si avem mai mult timp la dispozitie sau pur si simplu avem la indemana cateva elemente care sa recreeze atmosfera de iarna (braduti, masina de jucarie, vata sau lana pentru zapada) putem sa facem o diorama.

sursa imagine

Bradutul legat de masina e tare adorabil si parca te indeamna sa te duci la cumparat cadouri. In cazul in care elementele tabloului nostru depasesc latimea ramei, la acest proiect putem renunta la geam si sa fixam obiectele cu lipici. De asemenea pentru mai multa profunzime este de preferat sa pastram passepartout-ul cu care vine rama.

sursa imagine

Spor la decorat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *