Derrick Lin si miniaturile sale

Miniaturile ne atrag pe toti si ne transpun intr-o lume plina de detalii, creata cu multa rabdare de persoane cu mult talent si o rabdare de fier. Unul dintre acesti artisti este Derrick Lin care capteaza momente inspirate de atmosfera de la birou sau din viata de zi cu zi.

Nimeni nu poate evita o furtuna atunci cand seful are o zi rea

Derrick a reusit prin fotografii sa-si transforme nemultumirile legate de cultul corporatist in arta. El foloseste cele mai banale obiecte intalnite la birou ca fundal pentru micile sale scene. Figurinele sunt amplasate printre caiete, agrafe de birou, creioane si pixuri, folosindu-le atat de ingenios incat este o placere sa descoperi fiecare element in parte. Intr-una din imaginile mele preferate spirala caietului devine rastelul pentru parcat bicicletele.

Un aspect interesant legat de modul in care lucreaza Derrick este ca toate fotografiile le realizeaza cu telefonul mobil. Acest lucru este usor neobisnuit in special pentru ca el este fotograf, dar probabil doreste sa redea cat mai bine atmosfera de la birou unde nu ne bucuram de luxul unui aparat de fotografiat profesionist.

In prima zi de primavara ne punem din nou masca prietenoasa

Putem doar privi neimpresionati cand colegii nostri se falesc cu succesul lor 

Uneori, pauza de masa este punctul culminant al zilei. De acolo totul merge la vale

Dimineata, inainte de prina cana de cafea totul  este in ceata

Recent o parte din fotografiile facute de Derrick au fost publicate intr-o carte cu titlul „Work, Figuratively Speaking”. Puteti gasi peste 300 de imagini cu miniaturile lui pe pagina sa de Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *